Over Petra

Vind je hart, omarm je ziel en leef je roeping!

In mijn gezondheidspraktijk Petra for Body Mind & More geeft het mij veel vreugde om te werken met krachtige personen die een intuïtief helingstraject durven aangaan. In de praktijk werk ik veel met mensen die zelf zorg willen dragen voor hun lichamelijk en geestelijk welzijn. Hierbij is het mijn missie om de verbinding tot stand te brengen tussen het hoofd en het hart om zo de hulpvraag te onderzoeken en duidelijkheid te krijgen wat de cliënt verlangt.

Mijn naam is Petra Breedijk

Ik heb jaren met veel plezier als vakdrogist gewerkt, waar dan ook de stevige basis is gelegd voor het werken met natuurlijke geneesmiddelen, homeopathie, fytotherapie, orthomoleculaire supplementen, gezonde voeding en het vele wat de natuur ons voor moois te bieden heeft. Vervolgens mocht ik op landelijk niveau successen boeken als accountmanager bij een groot bedrijf in gezondheidsproducten.

Het omslagpunt voor mij was het moment waarop ik mijn baan verloor tijdens een bedrijfssanering. In deze periode ben ik bewust in mijn eigen kracht gaan staan. Het weer in verbinding komen met mijn hart en het verlangen wat daarin verstopt zat heeft mij doen besluiten weer te gaan studeren.

Samenhang tussen fysieke, mentale en spirituele ontwikkeling

Tijdens de opleidingen Cipion HBO medische basiskennis en vervolgens de HBO psychosociale basiskennis volgens Plato normen ben ik mij er nog meer van bewust geworden hoe mooi wij als mens zijn gemaakt door onze Schepper.

Gezien het gegeven dat wij zelf ook over scheppende krachten beschikken is het belangrijk om te beseffen hoe we de regie zelf in handen kunnen nemen.

Ik heb de regie in handen genomen door veel opleidingen, cursussen en seminars te volgen in binnen- en buitenland die allen hebben bijgedragen aan mijn eigen professionele, fysieke, mentale en spirituele ontwikkeling.

Wat mij intrigeerde vanuit alle ervaringen was de samenhang tussen het fysieke, mentale en alles wat er zich afspeelt op zielsniveau.

Door mijn kennis en ervaringen in de praktijk, viel mij op dat een therapie soms onvoldoende snel resultaat gaf. Door de combinatie van verschillende therapieën en door te werken op zielsniveau was er sneller en beter resultaat te behalen. Hier is de PIT- methode, Praktische Integrale Therapie uit geboren.

Hierbij neem ik de integrale visie als uitgangspunt met een holistische aanpak: ervan uitgaande dat bewustzijn, denken, gedrag, emoties, voeding, fysieke, sociale, en spirituele facetten nauw met elkaar verbonden zijn en elkaar beïnvloeden.

Gezondheidszorg waarbij al het goede uit de reguliere zorg, gecombineerd met de vele facetten van de complementaire zorg, samengesmolten worden tot één optimale gezondheidszorg. Dat is voor mij de toekomst.

Het mooiste wat je kunt worden
is jezelf.

Bij mij sta jij als mens centraal.

Tijdens jouw traject loop ik een stukje mee in de stappen die jij zet in je persoonlijke groei en bewustwording. Je wordt steeds krachtiger en daardoor veranderen je fysieke klachten en onzekerheden.

Ik nodig je uit om je leven te verrijken vanuit een vernieuwd bewustzijn.

 

Wil jij ook de verandering in gang zetten?

Maak een afspraak en ervaar wat jij zelf voor je heling kan betekenen.