Therapieën

Wie goed voor zichzelf zorgt is een geschenk voor de wereld.

Mijn methode (PIT methode) kan bestaan uit de volgende gecertificeerde therapieën.

Zelfgenezing met behulp van je mind

Spiritual Response Therapy

Soul Body Fusion

Schussler zouten

Regenesis Touch

Reconnective Healing

Orthomoleculair & voedings advies

Metamorfosemassage

Life coaching, interventie en veranderingsvaardigheden

Jassentechniek

Homeopathie

Fytotherapie

Bachtherapie

Board of Angels

Board of Knowledge

SPIRITUAL RESPONSE THERAPY (SRT) 

​Spiritual Response Therapy (SRT) is geïntroduceerd door R.E. Detzler (USA). Het is ontstaan vanuit contact met de bron en door diepgaande inzichten uit spirituele tradities, hedendaagse psychologische en geneeskundige stromingen. SRT is een simpele, eenvoudige en subtiele methode die schadelijke, belemmerende restanten van gedachten en gevoelens opspoort. Het is een bewustmakingstechniek en gaat ervan uit dat de mens een ziel is in een menselijk lichaam. Het heeft daarom een spirituele basis. Spiritueel is het besef dat alles een deel is van een bron ofwel ‘Spirit’ en daarmee verbonden met de bron, met elkaar, met al dat is.

SRT zuivert op Zielsniveau. Dat betekent dat na de sessie je Ziel weer vrij is om de eigen keuzes te maken en de weg van Liefde te lopen. Nog steeds is het dan mogelijk om minder leuke dingen mee te maken, maar dat is in overeenstemming met de dingen die je wilde leren en ervaren in dit leven.

SRT spoort programma’s op waar je je vaak niet van bewust bent, maar waardoor je belemmerende gedachten, gevoelens en patronen hebt of lichamelijke klachten. Mensen voelen zich na een SRT-zuivering vaak veel beter. Ze ervaren meer vrijheid, verlichting, rust etc., alsof het allemaal gemakkelijker, ‘met de stroom mee’ gaat.

Bovendien ondersteunt een SRT  behandeling  de verdere behandeling meestal omdat eventuele blokkades die de therapie zouden kunnen doen vertragen worden getraceerd.

Lees meer op: www.srtnederland.nl

Petra bereidt zich zeer gedegen voor op een sessie. Dit zorgt voor veel herkenning bij de thema’s van de hulpvraag.

Onder haar bezielende leiding heb ik mooi opruimwerk kunnen doen. Dat geeft ruimte.

Betrouwbaar en vertrouwd zijn woorden die passen bij haar begeleidingsstijl.

Consulten bij haar beveel ik van harte aan.

Vrouw 60 jaar.

Reconnective Healing®

Reconnective Healing® is een terugkeer naar heelheid, het is levensvooruitgang. In de voorhoede van zijn vakgebied is het een nieuw niveau van genezing waarvan wetenschappers en onderzoekers denken dat we ze voor de allereerste keer kunnen gebruiken. Reconnective Healing® overstijgt volledig traditionele energiehelingstechnieken. Het stelt ons in staat om het concept, de aanpak en zelfs de behoefte aan techniek zelf los te laten, terwijl we de voordelen van alle bekende methoden voor energetische heling opnemen. Het is geen therapie, noch een behandeling, omdat het niet gericht is op symptomen. Het is iets groters en veel meer.

Reconnective Healing® vereist geen diagnose, gecompliceerde stappen, procedures of rituelen. We hebben eenvoudig contact met de Reconnective Healing-frequenties, die genezingen tot stand brengen die vaak onmiddellijk zijn en de neiging hebben om levenslang te zijn. En de enige benodigde hulpmiddelen zijn je bewustzijn en aanwezigheid.

Reconnective Healing® is een terugkeer naar een optimale evenwichtsstaat die het resultaat is van interactie met het volledig uitgebreide spectrum van frequenties bestaande uit energie, licht en informatie. Recente studies hebben zelfs aangetoond dat dit spectrum een ​​duidelijk gunstige transformatie in ons DNA teweegbrengt. Reconnective Healing® wordt in de hoogste vorm ontvangen als we onszelf toestaan ​​de verwachting los te laten. Het herstelt de samenhang en harmonie in ons leven en transformeert onze lichamen, harten, geesten en zielen – fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en op vele manieren die anders misschien onmogelijk lijken.

Deze nieuwe frequenties van genezing en evolutie werden voor het eerst bekend bij de wetenschappelijke gemeenschap door de gewaarwording van  Dr. Eric Pearl. Vandaag de dag wordt Reconnective Healing onderwezen door Eric samen met zijn levenspartner Jillian Fleer en hun Global Teaching Team.

Lees meer op: reconnectivehealing.pro

Soms kom je in je leven mensen tegen die heel bijzonder zijn en dat uitstralen in hun werk. Zo iemand is Petra voor mij. In haar werk is zij aandachtig, zorgvuldig en vol overgave. Er heerst een sfeer van vertrouwen om haar heen waardoor er een openheid ontstaat, die heel natuurlijk aanvoelt. Haar wordt de verbinding gegeven waardoor zij op allerlei niveau ‘s met je gaat werken. Hoe er op diepere lagen blokkades werden gevonden, was een openbaring voor mij. Thuis voelde ik de uitwerking die de behandeling mij bracht. Langzaam na meerdere sessies voelde ik de verbetering van mijn ziekte, waar ik meer dan twee jaar mee tobde. Nu weet en voel ik dat ik op weg ben naar ware heling. Enorm blij ben ik, dat Petra op mijn weg is gekomen.

Nettie, 74 jaar

Verleden loslaten met de Jassentechniek

Wil jij het verleden loslaten? Lees hier hoe je dat effectief doet. Pak de innerlijke oorzaak van jouw levensklachten gericht aan!

WAT IS DE JASSENTECHNIEK
De Jassentechniek is een effectieve coaching – en behandelingsmethode die je op alle vlakken kan helpen met het effectief loslaten van ballast uit jouw verleden en het TERUGHALEN van het POSITIEVE in jouw leven.

De Jassentechniek geeft je de essentiële bewustwording, helpt je met accepteren en draagt bij aan een fijn, energiek en ontspannen leven. Kortom met een jas als metafoor: Trek die traumajas, projectiejas, verbindingenjas, stressjas, etc. uit en trek jouw positiviteitsjas, geluksjas, doeljas, zelfvertrouwensjas en zelfwaarderingsjas weer aan.

Binnen de Jassentechniek hebben wij de mogelijke inhoud van jouw ‘rugzakje’ volledig in kaart gebracht en weten wij hoe deze ballast jouw gevoel, gedrag, gezondheid, denken en handelen kan beïnvloeden.

De Jassentechniek helpt jou met het loslaten van het verleden en jouw fysieke, mentale en sociale klachten direct te verminderen. Dit doe ik door het gericht uittesten en loslaten van jouw ballast en terughalen van positieve gevoelens welke jij ooit verloren hebt in jouw leven.

Hierdoor geeft deze behandelingsvorm uitstekende resultaten bij o.a. burn-out symptomen, angsten, vastzitten in het leven, afhankelijkheid, spanning, stress, negatieve gedachten, slaapproblemen, stress eten, onverwerkte trauma’s, vermoeidheidsklachten en een groot aantal andere fysieke en mentale klachten.

Lees meer op: www.jassentechniek.nl

I`ve met Petra a couple of years ago through a mutual friend.

Soon after that, I had a healing session with her. I did know what to expect, so I was patient to see and feel what is going happen. She guided me into a relax and grounded feeling from the start. Her wisdom words resonated highley with me. She was so accurate and candied in the same time. After a couple o sessions, I felt myself, a clearer and lighter version of me, myself and I. She helped me to embrace the light and the love again.

Nisa.

Metamorfose Massage

Ieder loopt zijn eigen pad

Vanaf begin van leven doen we indrukken op, die vorm geven aan ons leven en zorgen voor vaste patronen, overtuigingen, ideeën en soms ook angsten. De wervelkolom, waar al deze indrukken zijn opgeslagen, weerspiegelt zich op de voeten, de handen en het hoofd.

Zacht cirkelende bewegingen op de reflexzones van de wervelkolom zorgen voor ontspanning van binnenuit, waardoor je weer gaat voelen wie je van nature bent. De levensenergie gaat weer stromen, waardoor het natuurlijke evenwicht tussen willen (voeten), voelen (handen) en denken (hoofd) wordt hersteld.

Dat is metamorfose, een spontane natuurlijke verandering! Laat je verrassen door de eenvoud van de massage!

IDEOMOTORISCHE RESPONS

 

Ideomotor response betekent: beweging van de spieren.
Ideomotorische signalen zijn signalen die onbewust zijn.

Bij een ideomotorische respons kan je bijvoorbeeld denken aan een onwillekeurige beweging zoals een koude rilling als je iets engs ziet op de televisie.

De ideomotoriek is een toegepaste vorm van het psycho-motorische. Het is een lichamelijke reactie die optreedt vanuit het vegatief (onbewust) zenuwstelsel op grond van een bewustzijns-activiteit.

Een biotensor of pendel is hier het instrument dat de niet bewuste signalen in data omzet.

Een pendel is een fijngevoelig bio energetisch testinstrument dat vanuit het autonome (zelfstandige) zenuwstelsel reageert op de ‘spanning’ die ontstaat tussen +/+ en -/- . In dit geval wil dat zeggen: tussen een ‘ware’ en een ‘niet ware’ uitspraak.

Het is mogelijk om met een pendel allerlei waarden te achterhalen en vast te leggen om zo een duidelijk inzicht te krijgen in de toestand van een persoon. Ook in de waarden van organen en fysiologische patronen, belastingvormen zowel fysiek als psychisch / emotioneel en op het niveau van de energetische lichamen.

Tevens kan op simpele wijze een geïntegreerde behandelmatrix en voedingspatronen worden uitgetest.

 

I’ve had several sessions and different sessions with Petra, in English. I keep coming back as the treatments/ sessions leave me at a level of peace that is wonderful. I can`t say that this or that is “fixed” but Petra is calm and reflected and keep you grounded throughout your journey!

And even if English is a second language to both of us, we still understand each other. Try it!

Ankie HH uit Wassenaar.

Is het nu tijd voor stressreductie
en het loslaten van ballast?

Maak een afspraak en ervaar wat mijn PIT methode voor je kan doen.